Forsikringsakademiet A/S Fagligt miljø

Kursussekretær

Kursussekretær 2021

Motiveres du både af kundeservice og administration?
Så er du måske vores nye kursussekretær!

Vi søger en ny kollega til Kundeservice på Forsikringsakademiet.

 

Du skal være skarp på planlægning, kommunikation, service og samarbejde – og samtidig kunne bevare overblikket og have øje for detaljen, også når det går rigtig hurtigt.

 

Din motivation er at kunne kombinere - og lykkes med kombinationen - af administrative og kundeserviceorienterede opgaver.

 

Lyder det som dig?

Så kan du blive en del af vores velfungerende mindre team, hvori vi sammen løfter en bred vifte af opgaver.

 

En typisk dag på kontoret?

Hverdagen er ofte travl med mange bolde i luften og med mange forskellige kontaktflader. Jobbet forudsætter således, at du kan arbejde selvstændigt og prioritere dine arbejdsopgaver inden for de aftalte rammer og deadlines.

 

Servicering og rådgivning af vores interne og eksterne kunder er omdrejningspunktet i jobbet. Forventningen er derfor, at du også udfører denne del af jobbet med stor professionalisme, omhu og lyst til at finde gode løsninger for den enkelte kunde. Kontakten foregår på telefon og mail.

 

Dine opgaver vil blandt andet være administration af moduluddannelsen, kurser, eksamener, seminarer og Finansuddannelsen. Du vil endvidere skulle anvise ydelser efter endt undervisning, foretage forespørgsler og overførsler i vores bookingsystem samt være superbruger i vores LMS-system.

 

Paletten af opgaver afspejler naturligvis forretningens udvikling, og den justeres derfor løbende. Lige som dine kolleger i afdelingen vil du derfor også skulle bidrage til udvikling, ajourføring og optimering af vores administrative processer.

 

Du vil naturligvis blive grundigt oplært i systemer, forretningsgange, procedurer osv.

 

Hvem er du?

Du har formentlig en kontoruddannelse og har +5 års erfaring fra et lignende job. I din hverdag arbejder du struktureret og målrettet, og trives med mange kontaktflader. Du er fleksibel, nysgerrig efter at lære nyt og har flair for IT.

 

Det kan være en fordel, hvis du har kendskab til nogle af de systemer, som vi bruger. Det samme gælder, hvis du har erfaring fra forsikrings- og pensionsbranchen. Det er dog ikke en forudsætning.

 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af Kundeservice på Forsikringsakademiet, som har til huse i naturskønne omgivelser på Rungstedgaard. Vi holder en uformel tone, og bidrager alle med vores erfaringer og engagement til et dynamisk arbejdsmiljø. Du kan lige som dine kolleger gøre brug af vores attraktive pakke med f.eks. frokostordning, massage, foreninger, sociale arrangementer, sundhedssikring, bruttolønsordning og uddannelse.

 

Læs mere om Forsikringsakademiet på www.forsikringsakademiet.dk.

 

Spørgsmål til jobbet?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Janne Nielsen på jrn@foak.dk.

 

 

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV senest søndag den 14. februar 2021.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
14-02-2021
Tiltrædelse:
01-05-2021
Arbejdssted:
Rungsted Kyst
Yderligere oplysninger fås hos:
Allan Christensen
Mobil: +45 3038 7570

Janne Nielsen
Telefon: +45 45165000
Mobil: +45 20157722

Tilbage til toppen