Rungstedgaard

Rungstedgaard søger kok og kokkeelever

Frokostkok / kokkeelev

SPÆNDENDE MULIGHEDER I KØKKENET PÅ RUNGSTEDGAARD

Jeg har igen fået mulighed for at oprette nye stillinger i køkkenet på Rungstedgaard, for at varetage, vedligeholde og udvikle vores standarter i et hus i vækst.

Derfor søger jeg en kok til at gå med i vores frokost-team, primært fra mandag til fredag.

Derudover søger jeg også to kokkeelever, der har lyst og mod på en alsidig uddannelse i et køkken der rummer alt fra hjemmerørt mayonnaise og håndpiskede ægte saucer til rimmet jomfruhummer, kaviar og trøfler samt ramsløg fra skoven og urter fra vores økologiske køkkenhave.

Kontakt mig for nærmere information på Tlf.:

+45 29 29 56 10
Jan Vestergaard
Køkkenchef

På Rungstedgaard er vi ved at overgå til økologi, og vi har et oprigtigt fokus på reduktion af madspild. Vi er stolte over at have etableret 1000m2 køkkenhave med egne bistader, som benyttes til eget forbrug i restauranten – bl.a. ifm. vores nyåbnede á la carte.  Nå ja, og så er vi fleksible, og vi har både attraktive personalevilkår og attraktive vagtplaner.

Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sikre, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den daglige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig.

Vi forestiller os, at du er faglært kok eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst – og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus.

Vi belønner selvfølgelig med en løn der modsvarer dine kvalifikationer.

TILTRÆDELSE: SNAREST MULIGT!

Er du stadig i tvivl, så ring og tal med en af vores kokke på telefon 45 86 44 22

Del på:
Region:
Region Sjælland
Ansøgningsfrist:
31-08-2019
Tiltrædelse:
02-09-2019
Arbejdssted:
Rungsted Strandvej 107, Rungsted Kyst
Yderligere oplysninger fås hos:
Jan Vestergaard
Telefon: +45 2929 5610
Tilbage til toppen