Forsikringsakademiet A/S Udvikling & Uddannelse

Uddannelseskonsulent til Forsikringsakademiet

Uddannelseskonsulent - pensionsområdet

Er du fagligt stærk inden for pensionsområdet, og brænder du for at undervise og udvikle andre mennesker fagligt?

Branchen efterspørger uddannelse som aldrig før og vi søger derfor 1 ny kollega på Forsikringsakademiet, som er fagligt stærk inden for pensionsområdet, og som vil være med til at undervise og udvikle mennesker. 

Du har en bred viden om produkterne på pensionsområdet, bl.a. fordi du selv har uddannelse fra Forsikringsakademiet, men også fordi du har anvendt din viden i praksis. Du er vant til kundekontakt og rådgivning og har derfor stærke kommunikationsevner og er ikke bange for at blive udfordret både personligt og fagligt.

Som ansat på Forsikringsakademiet vil din viden og erfaring for alvor blive sat i spil i dit arbejde med både undervisning og udvikling af Forsikringsakademiets moduler, kurser og øvrige løsninger til branchen.

Lyder det spændende? Så læs videre – jobbet er måske noget for dig!

Du bliver del af et team

Forsikringsakademiet er en uddannelsesinstitution for medarbejdere i den finansielle sektor.

Vi er 15 faste undervisere, der har undervisnings- og udviklingsopgaver som omdrejningspunkt. 

Du bliver i det daglige en del af et fagligt velfunderet team med speciale i pensionsområdet. Vi har naturligvis fokus på en god work/life-balance, men kan rigtig godt lide at være fysisk til stede sammen på Rungstedgaard. Vi oplever, at det bidrager positivt til, at vi gør hinanden endnu bedre - både pensionsfagligt og som undervisere. 

Dine arbejdsopgaver

Du skal forvente en varieret opgaveportefølje. Et udpluk af dine arbejdsopgaver er:

  • Undervise inden for rådgivning og faglige emner på vores uddannelser på niveau 3 og 4 samt Finanselevuddannelsen. Din baggrund, kompetencer og profil vil afgøre, hvilke af de nævnte uddannelser, som du primært vil skulle undervise på.
  • Udvikle og vedligeholde undervisningsmateriale på vores nuværende uddannelser.
  • Med tiden være projektdeltager i kortere/længere projekter, hvor formålet er at udvikle, fx materialer, nye uddannelser, tekniske løsninger og koncepter, som skal indgå i vores kommende uddannelsesprogrammer.
  • Med tiden udvikle og gennemføre specialudviklede uddannelsesforløb til vores kunder.

Din faglige profil

  • Du er uddannet på Forsikringsakademiet, helst både på niveau 3 og 4.
  • Du har minimum 5-7 års erfaring fra liv- og pensionsområdet, enten som ansat i en bank, et pensionsselskab eller hos en forsikringsmægler. Det kan f.eks. have været som rådgiver eller ekspert.
  • Du har haft en hverdag i tæt dialog med kunderne – på telefon, virtuelt eller fysisk. Derigennem har du oparbejdet en fortrolighed med behovsanalyse samt en bred vifte af produkterne inden for liv- og pensionsområdet.
  • Du har en interesse for det digitale område og er vant til at arbejde med digitale platforme og værktøjer.
  • Du har tidligere indgået i projektarbejde og trives med denne arbejdsform.
  • Du er velformuleret i både skrift og tale.

 Dine personlige kompetencer

  • Som person kaster dig du dig ud i nye udfordringer med engagement og energi.
  • Du har en lyst til at udvikle dig i jobbet som underviser, og gør det helst i et åbent, tillidsfuldt og ærligt samspil med dine kolleger.
  • Du er en holdspiller, men har også en stærk evne til at motivere dig selv i perioder hvor du selv - eller dine kollegaer - er optaget af undervisning eller projekter.
  • Du har en god struktur i din arbejdsdag, og trives både med at arbejde selvstændigt og sammen med andre. Også selv om arbejdsdagen ikke blev helt som planlagt.
  • Udover at kunne se det store billede, har du også øje for detaljen og forstår at følge en opgave helt til dørs på egen hånd.
  • Du har forretningsforståelse og vil opleve det motiverende at videreudvikle Forsikringsakademiet som hele branchens uddannelsessted.

 Vi tilbyder

Du bliver en del af Forsikringsakademiets faste underviser- og konsulentteam, der har til huse i naturskønne omgivelser på Rungstedgaard.

Vi holder en uformel tone, og alle bidrager til et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er alle motiveret af at være en del af et fagligt miljø, hvor vi drøfter faglige emner og vores personlige udvikling som undervisere.

Du kan gøre brug af vores mange medarbejdergoder, fx frokostordning, massage, foreninger, sociale arrangementer og uddannelse.

Du får desuden gode muligheder for at etablere et netværk i forsikringsbranchen.

Lige som dine kommende underviserkolleger ansættes du også på en 5-års kontrakt.

Spørgsmål til jobbet?

Skriv til teamleder for Pension Michael Jørgensen: mjo@foak.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. marts 2024.

Forventet tiltrædelse: 1. maj 2024.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Kontrakt
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansøgningsfrist:
hurtigst muligt - dog senest 1. marts 2024
Tiltrædelse:
01.05.2024
Arbejdssted:
Rungsted Kyst
Yderligere oplysninger fås hos:
Michael Jørgensen
Mobil: +45 81889103

Tilbage til toppen